Рівненські школярі знайомились із життям військових. Учні загальноосвітніх навчальних закладів завітали на екскурсію до військової частини, аби побачити справжню техніку та озброєння. А ще подивитись, в яких умовах проживають військові. Педагоги переконані, нині такі екскурсії, як ніколи актуальні

На військовому гарнізоні людно. Старшокласники з 34 загальноосвітніх навчальних закладів Рівного завітали до військової частини. Оглядають та навіть змагаються у швидкості спорядження магазину зброї не лише хлопці, а й дівчата.

А от старшокласник Борис Нестерчук тримає ручний протитанковий гранатомет. Що це за зброя - знає. А подібні екскурсії, говорить хлопець, нині необхідні.

Не лише ззовні, а й зсередини діти змогли оглянути БТРи та іншу військову техніку. А ще ознайомитись з умовами проходження військової служби та військово-медичної підготовки .

І хоч така екскурсія є плановою і щорічною, освітяни спільно з оперативним командуванням "Захід" переконані, нині вона потрібна як ніколи. Аби молодь могла переконатися - Україна має надійну оборону та гідних захисників.