У Рівному з 1 вересня цього року збільшиться кількість учнів, принаймні про це говорить начальник управління освіти. Саме тому навчальні заклади міста в порядок приводять вже зараз. Крім того вже цього року почнуть працювати ще 2 дитячих садки.

Почали засідання міськвиконкому з теми підготовки навчальних закладів міста до нового навчального року. Начальник управління освіти каже - з 1 вересня очікують збільшення кількості учнів, тому навчальні заклади вже привели до порядку. Крім того, у місті тепер буде працювати ще 2 садочки.

Наступна тема - стан надання медичної допомоги дітям. Адже їхнє здоров'я за останні роки суттєво погіршилось.

Вікторія Покоєвчук запевняє - основна проблема на сьогодні це - ожиріння у дітей. Виникає вона в основному через малорухливий спосіб життя. Один з варіантів її вирішення - залучати дітей до занять фізкультурою та популяризація спорту серед молоді.

А от проблем у міського центру зайнятості практично немає. Принаймні так стверджують працівники цієї структури.

Заступник директора міського центру зайнятості також повідомила, що кількість вакансій збільшилась до 520. В основному це - сфера побуту: кухарі, продавці та швачки. Обіцяють допомогти в пошуках роботи демобілізованим бійцям АТО.