ПІБ - Ничипорук Ірина Олегівна

Посада та які проекти веде на "Рівне 1" - Журналіст «Новин Рівного», автор і ведуча програми «Наша кишеня», випусковий редактор проекту «Ціна свободи».

Дата народження - 30.06.1984

Освіта - Вчитель української мови і літератури, англійської мови та зарубіжної літератури (факультет «Українська філологія» РДГУ.

Чим запам'ятався перший робочий день на телекомпанії "Рівне 1" - Нервами :) Дуже переживала, бо ж прийшла на «Рівне 1» після певної перерви у телевізійній роботі. А ще постійними переїздами з місця на місце, бо свого визначеного робочого столу чи стільця не було. «Заслужила» на нього десь за місяць чи півтора після приходу.

Чим займалися до того, як влаштувалися на "Рівне 1" - Список чималий. З офіційного – журналіст «Рівне нської газети», газети «ОГО» та порталу OGO.ua, журналіст редактор «Рівне нської газети» і врешті та-дам.

Захоплення/хобі - Пазли..Великі пазли.. на ба-а-га-а-а-ато частинок. Люблю фото, подорожі, книги, хороше кіно і якісну українську музику.

Улюблена книга/цитата - «Зона покриття» Стівена Кінга, «Чарівник смарагдового міста» Олексанра Волкова (усі частини).

Як любите проводити вільний час - У пошуках натхнення :)

Сімейний стан - незаміжня

Найбільше я люблю у своїй роботі... - Драйв прямого ефіру. Бачити процес з середини, впливати на нього й іноді відчувати себе «ляльководом». Насправді просто люблю свою роботу, з усіма її позитивами і негативами. Бо вона дає можливість творити, знати більше і часто навіть допомагати.

pic