Обстановка залишається складною. Найбільш загрозливими залишаються напрямки на СТАНИЦЮ ЛУГАНСЬКУ та ЩАСТЯ. Разом з тим, аналіз дій противника свідчить, що за сприятливих умов він буде намагатися відновити спроби взяття під контроль "БАХМУТСЬКИЙ ШЛЯХ" з подальшим просуванням у напрямку ЛИСИЧАНСЬКА та СЄВЄРОДОНЕЦЬКА.

В період з 07.00 05.04. до 07.00 06.04.2015 року зафіксовано 6 обстрілів, з них: ПТКР – 1, стрілецька зброя – 4, ЗУ-23-3 - 1.

Зі сторони піщаного кар'єру в напрямку н.п. ЩАСТЯ з ПТРК було здійснено обстріл взводного опорного пункту. На превеликий жаль не обійшлося без втрат. 4 військовослужбовці загинули (українська військова вантажівка вибухнула від пострілу по ній з "ПТКР"). Бойовики вистрілили в машину близько 10 ранку, коли вона проїжджала мостом через Сіверський Донець, неподалік від Щастя. Всі загиблі були з міста Чугуєва Харківської області: Олег Ковбаса, Олексій Федорченко, Владислав Блінов та Гуров Сергій).

З напрямку МІЛОВА ГОРА н.п. ЩАСТЯ було обстріляно зі стрілецької зброї взводний опорний пункт. Втрат серед особового складу немає.

Зі сторони н.п. БЕРЕГОВЕ впродовж п'яти хвилин обстрілювали спостережний пост в районі н.п. БОЛОТЯНЕ зі стрілецької зброї та СПГ. 1 військовослужбовець отримав поранення.

З напрямків СОКІЛЬНИКИ та СЛАВ'ЯНОСЕРБСЬК майже півгодини з кулеметів та ЗУ-23-2 було обстріляно ротний опорний пункт механізованої бригади. Обійшлося без втрат.

Блокпост військовослужбовців механізованої бригади впродовж 10 хвилин обстрілювали зі стрілецької зброї з напрямку н.п. ЖОЛОБОК. Втрат серед особового складу немає.

Прольотів безпілотних літальних апаратів в зоні відповідальності сектору "А" не зафіксовано.

На жаль 3 квітня 2015 року підірвався на мінному полі, отримав поранення та був доставлений до 66 військового мобільного шпиталю міста Красноармійськ військовослужбовець військової частини польова пошта В0849 солдат СВІДЕРСЬКИЙ Дмитро Олександрович 15 жовтня 1994 року народження. Потім був направлений в лікарню імені Мєчнікова міста Дніпропетровськ, де о 05 годині 30 хвилин за повідомленням лікаря помер. На даний час, тіло знаходиться у відділі інтенсивної терапії лікарні імені Мєчнікова міста Дніпропетровськ.

Про це повідомили у прес-службі ОК "Захід"