За підтримки Міжнародної федерації баскетболу ФІБА-Європа, з 31 березня по 5 квітня, в місті Клатови, що в Чехії, проходив міжнародний турнір з баскетболу «EASTER CUP 2015» серед юнаків та дівчат u-11, u-13, u-15. У цих змаганнях взяло участь 69 команд з Чехії, Австрії, Польщі, Німеччини, Угорщини, Словакії, Сербії, Італії, Фінляндії, Литви, України та США.

– У віковій групі до 13 років, дівчата із «Рівне нщини-ОСДЮСШОР» провели 6 ігор, з яких одержали 4 перемоги та 2 поразки. Цей результат дав їм можливість посісти високе третє місце. Приємно відзначити те, що гравець рівненської команди Кіба Влада увійшла до символічної п'ятірки турніру, а Дубнюк Даша була визнана MVP (найбільш корисним гравцем) змагань, – повідомили в комунальному закладі «Обласна спеціалізована дитячо-юнацька школа олімпійського резерву» Рівне нської обласної ради.

Результати матчів за участі команди:

Рівне нщина - BCM Sokolov 59:21

Рівне нщина - BSK TJ Jicin 36:42

Рівне нщина - Team Thuringen 67:25

Рівне нщина - BKM Zilina 35:18

Рівне нщина - BK Klatovy 50:30

Рівне нщина - BK Kralupy 20:46

Під час турніру вихованки комунального закладу «Обласна спеціалізована дитячо-юнацька школа олімпійського резерву» Рівне нської обласної ради одержали безцінний досвід ігор на міжнародному рівні. Також для учасників престижних змагань відбулася екскурсійна поїздка в Прагу.

Про це повідомили у прес-службі Рівне нської обласної ради