Голова Рівненської облдержадміністрації Віталій Чугунніков зустрівся з рівненським «кіборгом» Федором Мисюрою, котрий був поранений в Донецькому аеропорту. Під час зустрічі голова ОДА запропонував бійцю після комісування перейти на роботу до обласного управління інфраструктури та промисловості. На що Федір Мисюра погодився.

- Той характер та героїзм, який ви проявили, обороняючи Донецький аеропорт, викликає велику повагу. Не меншу жагу до життя ви проявили й під час лікування. Тож думаю ви будете принциповим і в інших, таких же важливих, питаннях. У нас тут свій «фронт» - економічний, тож я вас кличу далеко не на відпочинок. Нам потрібно так само принципово боротися з корупцією та налагоджувати життя в області. Переконаний, що той характер, який ви продемонстрували, стане в нагоді і ви також принципово боротиметеся з хабарами та «відкатами», - зазначив голова ОДА.

У свою чергу Федір Мисюра подякував Віталію Чугуннікову за підтримку та висловив готовність перейти до обласного управління, як тільки дозволить йому це стан здоров’я.

-Я розумію ту відповідальність, яка сьогодні лежить на нас, і можу запевнити, що робитиму усе від мене залежне для належного виконання поставлених завдань, - сказав рівненський «кіборг».

Нагадаємо, що Федір Мисюра працює головним спеціалістом в управлінні транспорту і зв’язку виконавчого комітету Рівне нської міської ради. Був мобілізований в зону АТО у серпні минулого року. Під час виконання бойового завдання у Донецькому аеропорту отримав важке поранення вночі 15 січня 2015 року. У критичному стані «кіборга» було доставлено в Дніпропетровську лікарню. Після кількох перенесених операцій Федір Мисюра повернувся в Рівне . У березні пройшов перший цикл реабілітації у Трускавці. Наразі лікується у Рівне нському військовому госпіталі. Тож під час зустрічі з головою ОДА домовилися, що після виписки та проходження медкомісії Федір Мисюра перейде на роботу до обласного управління.