У Рівному визначили кращі театральні сім'ї. В рамках відзначення свого професійного свята - Дня лялькаря - театр ляльок організував перший конкурс сімейних лялькових театрів. А вже за тиждень, до Міжнародного дня театру учасників запросили на урочисте нагородження, та на вже улюблену традицію - посвяту молодих акторів.

Цьогоріч у театрі ляльок поповнення - двоє молодих акторів: Світлана Хоменчук та Андрій Окладов. Андрій у своєму активі має вже три ролі, та улюблена з них це Бармалей.

Світлана каже, ляльковий театр відрізняється від драматичного. Потрібно навчитись працювати і з лялькою, і з дітьми водночас.

Вже традиційно після кількох місяців роботи молодих акторів прийняли у театральну родину. До дня театру своїм маленьким глядачам підготували найкращу виставу та ще один сюрприз.

На перший конкурс сімейних лялькових театрів прийшло три сім'ї, які постійно відвідують заклад. Родина Ярошів до участі запросили і своїх кумів, а втілити образи допомогли працівники театру.

Родина Гумінських власноруч у стінах театру виготовили свого улюбленця Степана. А вже нині підготували танцювальний номер, надихнув на творчість улюбленець - Станіслав Лозовський.

Театральні родини, а їх виявилось три, у Рівному нагородили новими ляльками-героями.