ПІБ - Тимур Тимченко

Посада та які проекти веде на "Рівне 1" - Автор та режисер розважального шоу "POPCORN SHOW".

Дата народження - 12.12.86

Освіта - Середня професійна: Дубенське училище культури, відділ декоративно-ужиткового мистецтва; незакінчена вища: Рівне нський державний гуманітарний університет, відділ режисура драматичного театру.

Чим займалися до того, як влаштувалися на "Рівне 1" - Працював режисером-сценаристом в мультимедійному центрі "Контур +", ведучим та журналістом на Радіо ТРЕК.

Захоплення/хобі - Захоплююся кіноіндустрією. Займаюся відео-дизайном.

Улюблена книга/цитата - Макс Кідрук повернув мені віру в читання книжок. Айн Рент зміцнила її ще більше.

Як любите проводити вільний час - Займаюся громадською діяльністю, разом із колегами з Молодіжної платформи "Яскраво" створюємо середовище, де молодь може розвиватися і робити цікаві корисні проекти для Рівного. Відвідую тренінги, презентації, культурні проекти. Не люблю сидіти без діла, тому вільного часу немає.

Сімейний стан - Не одружений.

Найбільше я люблю у своїй роботі... - Якість і відповідальність.

Кумедний випадок, пов'язаний із професійною діяльністю - Якось, працюючи над сценарієм по предмету "Правознавство", автоматично вставив в текст статтю про те, що в Україні існує смертна кара. Колеги і керівництво з цього приводу ще довго тролили мене. Після того намагаюся вичитувати уважно і прискіпливо всі тексти :) А це прикольне відео, де я подарував своєму другу брата-близнюка



pic