ПІБ - Анна Яцук

Посада та які проекти веде на "Рівне 1" - Автор та ведуча програми "Патруль"

Дата народження - 28 липня

Освіта - вища. "Міжнародний економіко–гуманітарний університет ім. академіка Степана Дем’янчука" (телевізійна журналістика).

Чим запам'ятався перший робочий день на телекомпанії "Рівне 1" - Був шок. Стільки людей, яких щодня бачила по телевізору, в одному кабінеті. Складалось враження, що вони якісь особливі.

Чим займалися до того, як влаштувалися на "Рівне 1" - Стажування у кількох місцевих ЗМІ, навчання в університеті.

Захоплення/хобі - Експериментувати на кухні, подорожувати. Від’їхати навіть на кілька кілометрів від свого дому – це вже нові емоції, нові люди та навколишнє середовище.

Улюблена книга/цитата - Люко Дашвар "Молоко з кров'ю", "Мати все". Улюблена цитата – "Якщо ціль недосяжна, її міняти не варто, потрібно змінити методи її досягнення".

Як любите проводити вільний час - У колі друзів та рідних.

Сімейний стан - Одружена, є син.

Найбільше я люблю у своїй роботі... - Відсутність шаблонності. Ніколи не знаєш, що буде завтра і куди доведеться їхати. І це найбільший позитив. Ще один плюс - це веселий та креативний колектив.

Кумедний випадок, пов'язаний з професійною діяльністю - Запам’яталось, як шукали приватний будинок, де потрібно було провести відеозйомку. Його мешканців не попереджували про приїзд журналістів, тому розпитати точне місце проживання не було у кого. Мікрорайон будується. Вулички маленькі, всі одна на одну схожі. Використовували навіть GPS-навігатор у мобільному телефоні. Але все марно. Присадибні ділянки, вузькі стежини між людськими городами, дороги, встигли навіть у болото втрапити, і все безуспішно. Більше години часу втратили. Розчаровані повертались до свого автомобіля і випадково побачили будинок, який був потрібний. Виявляється, він знаходився за кілька метрів від місця, де було припарковано наше авто.



pic