Срібло - це один з найбільш благородних металів, який має свої незамінні переваги. Матова поверхня і еластичність - це просто знахідка для ювелірів, які обожнюють цей метал. Переплетення декількох компонентів, і елементи з дорогоцінних каменів роблять зі звичайної прикраси витвір мистецтва. Стильний і благородний аксесуар вже давно завоював серця багатьох шанувальників прекрасного.

Срібло - це чистий метал, який, на думку церкви, відганяє злих духів, і саме тому на Русі заручні і вінчальні кільця були срібними.Популярність срібних весільних кілець підвищується з кожним днем, і багато хто віддає перевагу саме цьому ніжному і надійному сплаву.

Залежно від смаків і переваги молодят, срібні весільні кільця можуть бути як ніжними, так і важкими і масивними.



pic

pic

Такі масивні і одночасно витончені прикраси змушують оточуючих захоплюватися такими ювелірними виробами.

Крім приголомшливого зовнішнього вигляду, срібні обручки позитивно впливають на стан здоров'я молодих, і одухотворяє пари, які обрали саме цей метал.

Природно, що срібло досить незвичний матеріал для юних пар, вихованих в принципах пострадянського розвитку. Золото залишається основним металом для виробництва обручок, але якщо Ви прагнете до душевного єднання, то срібло зобов'язане бути присутнім в одному з ритуалів.

Вінчання і його таїнство не може обійтися без пари священних кілець, які об'єднають Ваш союз перед обличчям Всевишнього.

Не варто собі відмовляти в маленьких пустощах, зламати стереотипи, і стати білою вороною серед інших. Класичні гладкі кільця із золота завжди можна буде знайти на прилавках ювелірних магазинів, а ось пара ніжних срібних кілець завжди буде унікальна і знайти другу таку Вам не вдасться.



pic

Природно, що прийняття такого важливого рішення має бути обопільним, бо обручки повинні подобається молодятам, адже дивлячись на них, чоловік і дружина будуть згадувати заповітні моменти щастя, які подарували один одному багато років тому. Радійте і насолоджуйтеся процесом підготовки свого весільного торжества і звертайте увагу на деталі, які можуть змінити багато чого.