У зв'язку із підвищенням уваги громадськості до виконавчого провадження щодо об'єкта будівництва у м. Рівному по вулиці Шевченка, 105, Головне територіальне управління юстиції у Рівненській області повідомило наступне.

Згідно виконавчого листа, виданого Рівне нським міським судом, гр. Завізна Алла Іванівна зобов'язана привести будівництво об'єкту по вул. Шевченка, 105, в м. Рівному у відповідність до затвердженого проекту управління містобудування та архітектури, зокрема шляхом знесення габаритних розмірів з 21 м на 8 м до 9,3 м на 6,5 м та по висоті, зменшивши граничну висоту будівлі до зазначеної в містобудівних умовах і обмеженнях № 41, виданих управлінням містобудування і архітектури.

Поновлення виконавчого провадження в даній справі здійснено 24 лютого 2015 року.

У зв'язку з невиконанням рішення добровільно, на боржника Завізну Аллу Іванівну накладено штраф, стягнуто виконавчий збір та 11.03.2015 року направлено подання до рівненського МВ УМВС України в Рівне нській області для притягнення до кримінальної відповідальності за ч. 1 статті 382 КК України.

З метою примусового виконання постанови Рівне нського міського суду 27 березня 2015 року виконавчий комітет Рівне нської міської ради звернувся із заявою до Рівне нського міського суду про встановлення способу виконання судового рішення.

Згідно із заявою пропонується встановити наступний спосіб виконання рішення суду: розробити у спеціалізованій будівельній організації проект пониження (зменшення) об'єкту по вул. Шевченка, 105 у місті Рівне у відповідність до затвердженого проекту та знести габаритні розмірі об'єкту у примусовому порядку без участі боржника.

«Зазначений спосіб виконання рішення виконавча служба під час розгляду заяви у суді підтримуватиме» - зазначає в.о. начальника Головного територіального управління юстиції у Рівне нській області Василь Харчук.

pic

pic

pic