Якби не було його зараз би не вмирали українці. Якби не було його наша держава вже б давно стала членом європейського співтовариства. Якби не було його Крим би залишився українським. Принаймні такі думки вголос доводиться часто чути в спілкуванні українців. Він - це Володимир Путін. Президент Росії. Як цей колишній розвідник прийшов до влади знає рівненський пенсіонер. Його версію подій дивіться далі у спецрепортажі Олександра Туза.

Це Анатолій Мильников. Він - майстер спорту з боксу і не одноразовий переможець турнірів та спартакіад. Зараз чоловік пенсіонер. Народився в Івано-Франківську в сім'ї військовослужбовців. Потім переїхав до Рівного. В кінці 90-х років минулого століття чоловік опинився в Москві. Працював начальником служби безпеки в різних фірмах та банках. Каже, так склалися обставини що змушений був тоді провести певний час за гратами.

Анатолій Мильников був змушений самотужки виховувати дітей платити комунальні послуги та відповідати за добробут сім'ї. Саме в цей момент з чоловіком познайомились люди кавказької зовнішності.

Чоловік розповів про цю пригоду знайомим. Останні порадили звернутися до правоохоронців.

Після першого вибуху в Москві чоловік звернувся до російських ЗМІ. Проте ті йому не повірили. Зацікавилися Анатолієм Мильниковим лише після декількох вибухів у столиці Росії.

Під час чергової зустрічі з тодішнім російським парламентарієм Сергій Юшенков розповідає теперішньому рівненському пенсіонеру правду про організацію терактів в російській столиці.

В результаті під час однієї з таємних зустрічей Бориса Єльцина з своїм оточенням тодішній міський голова Санкт-Петербурга Анатолій Собчак запропонував на посаду Президента Росії свого помічника Володимира Путіна. Цю кандидатуру найближче оточення Єльцина схвалило. Проте виникло наступне питання: Як зробити так щоб росіяни проголосували на виборах за Путіна.

Саме так стверджує Анатолій Мильников Путін став Президентом. Прийшов на цю посаду за рахунок людських сліз, горя і болі. Та на цьому не зупинився адже протягом всього свого правління продовжує вбивати та калічити людей практично в усіх куточках колишнього Радянського союзу. А Анатолія Мильникова тоді посадили. За тероризм.

Підтвердженням слів Анатолія Мильникова є те, що практично усіх хто знав про цей прихід Путіна до влади зараз немає в живих. Тодішній міський голова Санкт - Петербурга Анатолій Собчак помер у лютому 2000 року в одному з готелів Калінінградської області. Офіційна версія - гостра сердечна недостатність. Слухи про те що його вбили ходять і досі. Наймовірніший кандидат на посаду Президента Росії генерал Олександр Лебедь розбився за нез'ясованих обставин на вертольоті в квітні 2002-го року. Соратника Єльцина Сергія Юшенкова вбили поблизу свого будинку у Москві в квітні 2003-го року. У нього тричі вистрелили з пістолета Макарова.

Тіло ще одного учасника таємного засідання Бориса Березовського знайшли в березні 2013-го року. офіціна версія суїцид. Проте крапку в історії і з приходом Путіна до влади і з терактами в Росії очевидно поставлять лише тоді коли зміниться Президент цієї держави.