Західна Ліга сміху вже у Рівному.

35 команд з усіх куточків України прагнуть позмагатися у новому проекті "Ліга Сміху". Оцінювати жарти молодих та нестримних будуть професіонали - актори, сценаристи, співаки та вже досвідчені гравці КВНу. Для більшості заявлених команд - це перший фестиваль, досвідчені команди привезли молодих дотепників. Хто вони, чим живуть, про що мріють, і як добралися до Рівного дивимось у нашому сюжеті.

Львівська команда "Дасвєдос" у Рівне приїхали напередодні. На сцені хлопці зі своїми жартами виступають не так давно, але посміятися, кажуть , є над чим.

Вперше у Рівне приїхала команда із Черкас "99 франків". На фестиваль "Ліга Сміху"могли і не потрапити, але свій потяг знайшли , і готові до виступів.

Команда з Кам'янець-Подільського "Блюз" переконана - без Блюзу життя порожнє. Тому їх жарти вирізнятимуться серед інших.

Хлопці з Закарпаття "Безумная молодежь" на фестивалі їздять у піст, тоді кажуть весіль немає, а відтак є більше вільного часу.

Дівчата із Кременчуга переконують - вони готові показати справжній жіночий гумор, і не тільки.

Полтавський гумор на фестивалі представлятиме команда "I love Валєра". У Рівне доїхали без проблем, а перше що вразило - тролейбуси, по-студентському квитку за 75 копійок.

Організатори кажуть, фестиваль Західна "Ліга сміху" визначить найкращі команди, які потраплять у сезон. Потрібно сподобатись і глядачам і журі. Тож редакційна робота починається вже сьогодні.

Поки команди вивчають місто, готують нові цікаві жарти, організатори запрошують усіх рівнян оцінити гумор молоді вже у неділю у міському палаці культури, о 18 годині.