У суботу, 21 березня 2015 року, в Україні проводилось пробне зовнішнє незалежне оцінювання з української мови та літератури. Участь у ньому взяли і майбутні абітурієнти Рівненської області.

Рівне нська область за відсотком явки у перший день пробного ЗНО посіла перше місце у Львівському РЦОЯО, зокрема 100% явку учасників пробного ЗНО зафіксовано у 4 пунктах: Рівне нська ЗОШ № 13, Демидівський НВК "ЗОШ-ліцей", Млинівська ЗОШ №3 І-ІІІ ступенів, Рокитнівська ЗОШ №3 Рокитнівської райради Рівне нської обл.

Усього в цей день в області працювало 20 пунктів пробного зовнішнього незалежного оцінювання: у м. Рівному – 4; м. Дубно, м. Кузнецовськ та м. Острог – по 1, а також у кожному районному центрі було відкрито по одному пункту пробного ЗНО.

За ходом проведення пробного ЗНО здійснювалось громадське спостереження, у 9 пунктах пробного ЗНО були присутні 14 представників громадських організацій.

У 15 пунктах пробного ЗНО працювало 15 контролерів – уповноважених представників Львівського регіонального центру оцінювання якості освіти.

Про це повідомили у прес-службі управління освіти і науки Рівне нської ОДА.

pic