25 березня близько 19 години на автодорозі Доманово – Ковель – Чернівці – Тереблече, поблизу смт. Смига Дубенського району сталася дорожньо-транспортна пригода.

За попередніми даними водій автомобіля «MITSUBISHI OUTLANDER», 1955 року народження, з невідомих поки причин здійснив виїзд на смугу зустрічного руху, де допустив зіткнення з патрульним автомобілем «ВАЗ 211040». За кермом ВАЗівки знаходився працівник ДАІ, який спільно з напарником здійснювали нагляд за безпекою дорожнього руху на даній ділянці автодороги.



pic

Пізніше, на місці події правоохоронці з'ясували, що водій позашляховика ймовірно знаходиться у стані алкогольного сп'яніння. Цей факт згодом був підтверджений медиками. В Дубенській ЦМЛ водій автомобіля «MITSUBISHI OUTLANDER» у присутності двох свідків продув прилад «Драгер», який показав 1.2. проміле – тест № 65 «алкогольне сп'яніння».



pic

Внаслідок дорожньо-транспортної пригоди водій автомобіля «MITSUBISHI OUTLANDER», отримав тілесні ушкодження, з якими був госпіталізований в травматологічне відділення Дубенської ЦМЛ.

Окрім цього, в результаті ДТП тілесні ушкодження отримали водій та пасажир автомобіля «ВАЗ 211040». Наразі працівники ДАІ також госпіталізовані в Дубенську центральну міську лікарню.

Відомості за фактом ДТП внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань.

Відкрито кримінальне провадження за ст. 286 КК України. На даний час правоохоронці з'ясовують обставини та причини цієї ДТП.