Мешканці будинку на вулиці Євгена Коновальця, 28 сьогодні зранку побачили неприємну картину. Ґанок їхнього під'їзду вимазали відходами життєдіяльності людського організму. Мешканці підозрюють, це зробили через патріотичне синьо-жовте забарвлення під'їзду.

Під час масового розмальовування у патріотичні кольори споруд та конструкцій міста мешканці 28 будинку на вулиці Євгена Коновальця у Рівному вирішили перефарбувати ґанки своїх під'їздів у жовто-блакитні кольори. Вирішили - зробили. Та після цього їх під'їзди почали обливати кавою та закидати яйцями. Люди обурювались, мили стіни та... й забували. Сьогодні ж патріотичні стіни одного під'їзду вимазали фекаліями.

З самого ранку люди чекають на дільничого. Двері у під'їзд відчинили навстіж. Адже, потрапити в помешкання заважає домофон, який теж комусь не сподобався.

Постраждали не лише стіни та домофон, а й автомобіль одного з мешканців, - розповідають люди. Тож дочекавшись дільничого інспектора, ці рівняни написали заяву.

Якою буде відповідальність, правоохоронці зможуть повідомити лише після встановлення особи та довідавшись про ціль скоєного. Тим часом, так званий "фекальний тероризм" на Рівне нщині , здається, набуває популярності. Нещодавно місцеві засоби масової інформації повідомляли про чоловіка, який у селищі міського типу Квасилів систематично вимазував відходами життєдіяльності людського організму спортивні споруди, двері котельні, ворота та двері мешканців. Зараз там також працюють правоохоронці.