Об'єднання співвласників це не лише переваги самостійно облаштовувати будинок, а й додаткові проблеми. У цьому сьогодні вкотре переконалися жителі будинку бо вулиці Данила Галицького 31. Весняний настрій людям зіпсувала каналізація. Аварійна служба водоканалу приїхала, і навіть два каналізаційні люки прочистила, однак каналізаційні стоки, фекалії, та сморід у підвалі п'ятиповерхового будинку залишили. Мовляв будинок ваша приватна власність, а відтак і власна проблема мешканців.

Близько полудня мешканці будинку 31 по вулиці Данила Галицького почули дивний шум. Спочатку подумали, що трубу прорвало, однак після оглядин підвалу будинку виявили прорив каналізації, сморід не залишив жодних сумнівів.

Мешканці розповідають, одразу почали телефонувати в аварійну службу, однак ті приїхали лише за дві години. За цей час підвал підтопила каналізація. Люди впевнені - у всьому винні їх сусіди - торговельний центр, адже за годину до аварійної ситуації там також чистили каналізацію, а у них спільний колектор.

Ремонтники запевняють - торговельна мережа тут ні до чого.

Люди стурбовані, адже слюсарі прочистили лише каналізацію поблизу будинку, а стоки так і залишилися у підвалі.

Після тривалої телефонної розмови з начальником відділу каналізації людям повідомили - будинок та підвал водоканал не обслуговує. Це ваша приватна власність, вирішуйте проблему самотужки. Та й машина в місті одна, на всіх не вистачить, і куди вона поїде працювати, вирішують о 9 ранку на нараді.

У гуртожитку проживає понад сотня сімей, а це 346 людей, і як їм пережити цей день і ніч у смороді, вони не знають. Поки що планують самотужки вичерпувати воду з підвалу.