Нібито він їхав по дорозі, його зупинили вартові доріг і безпідставно нанесли тілесні ушкодження. Інспектори все заперечують. Кажуть, чоловік був нетверезий, на нього склали протокол і відпустили. Ніякого побиття не було. Водій звернувся у всі контролюючі органи. Зараз вони розбираються, хто каже правду.

Працівники ДАІ патрулювали неподалік міста Березне. Зупинили мотоцикл «BIRD». Ним керував житель села Балашівка 45-річний Олександр.

На порушника інспектори ДАІ у присутності свідків склали два адміністративні протоколи, а саме: керування мотоциклом у нетверезому стані та відсутність при собі документів. Мотоцикл забрали на штраф-майданчик, чоловіка відпустили. Він пішки пішов додому. Але через два дня прийшов у прокуратуру і сказав, що його побили працівники ДАІ.

Випадкові свідки того інциденту водія мотоциклу добре запам'ятали. Кажуть, принаймні на той момент він був неушкоджений.

Зараз 45-річний водій мотоциклу перебуває у Дубенській районній лікарні. Медики кажуть, у чоловіка струс мозку і забої.

Чи справді працівники ДАІ його побили, звідки отримав травми – потерпілий розповісти на камеру відмовився. По телефону також був небагатослівний.

Потерпілий вже добре відомий у Березнівському РВ міліції. Фігурує як сімейний насильник та в одній справі щодо побиття.

Чи причетні працівники ДАІ до побиття мотоцикліста, з’ясують слідчі обласної прокуратури. Саме туди передано провадження. Якщо ж буде доведено, що чоловік дав неправдиві покази, – він відповідатиме перед законом. За це передбачені як виправні роботи, так і в'язниця до 5 років.