Як ви проводите свої вихідні? Більшість людей навіть відпочивають буденно - так, що одну неділю неможливо відрізнити від іншої. Іноді вихідні перетворюються на своєрідний ритуал: щосуботи «ми з друзями» вирушаємо в кіно (боулінг / кафе / стадіон). Це в кращому випадку. У гіршому - телевізор / інтернет і нудне нічого нехотіння решту дорогоцінного вільного часу.

А між іншим, вихідний - це місце виходу з кола! Це той замочок на ланцюжку, який можна розстебнути - і розірвати шаблон звичного циклу. І впустити в себе і в своє життя масу нової енергії. І якщо трудовий тиждень вичавив вас, як лимон, - знайдіть свіже джерело. Влаштуйте собі небанальний вихідний!

Як це робиться?

Для початку візьміть аркуш паперу і напишіть на ньому всі способи проведення вихідних, які прийдуть вам в голову. Без критики і обмежень. Чим більше і різноманітніше - тим краще.

Потім викресліть все, що ви і так робите постійно або досить часто. Це ж банально :)

Після цього викресліть варіанти, які з об'єктивних причин на даний момент для вас нездійсненні. Наприклад, «злітати на обід в Рим чартерним рейсом» - якщо, звичайно, у вас є поважна причина для виключення такого симпатичного пункту.

У вас залишиться список ідей - небанальних і реалізованих. У ньому може бути що завгодно: стрибки на тарзанці з мосту, «безмаршрутна» прогулянка з фотоапаратом, читання книги (якщо ви рідко читаєте) або відвідування заходу, невластивого для вашого способу життя.

У цьому списку - місця, люди і події, енергії яких ви позбавлені в звичайному житті. Це портал в інші - паралельні вашому - світи, про які ви можете ніколи не дізнатися, якщо не виглянете назовні, за межі своїх звичок.

P.S. Виберіть варіант, який найбільше надихає - і вперед, за новими враженнями!