Протягом ночі з 21 на 22 березня в зоні АТО українські воїни продовжували протистояння з незаконними збройними формування на Донецькому, Луганському і Маріупольському напрямках.

З 20 години вечора до 5 години ранку зафіксовано 9 обстрілів та одне бойове зіткнення.

Зокрема, на Луганському напрямку зі стрілецької зброї бойовики обстріляли Сокольники, Станицю Луганську. А о 23.30 із 120-міліметрових мінометів били по Трьохізбенці.

На Донецькому напрямку близько 22.00 із 82-міліметрових мінометів бандити вели вогонь по Пісках. Із стрілецької зброї і гранатометів обстріляли Опитне. А з часу ночі понад півгодини в районі Водяного тривало бойове зіткнення. Бійці АТО втримали позиції та успішно відкинули сили ворога.

На Маріупольському напрямку з 20.10 вечора 40 хвилин російсько-терористичні угрупування вели вогонь із 120-міліметрового міномету по селищу Широкине. Водночас, в районі Маріуполя спостерігається активність повітряної розвідки противника. Наші сили протиповітряної оборони виявили безпілотники над Зорею, Кальчиком, Талаківкою, Кас’янівкою.

Загалом, за ніч, з 20 до 24 години ворог 6 разів порушував режим припинення вогню, ще 4 випадки зафіксовано з опівночі до 5 ранку, повідомили у прес-центрі АТО.