Це не кадри зі столичних доріг. Це наше рідне місто Рівне. Щоправда корки на цій дорозі більше нагадують Київ. Водії чемно чекають у черзі на відкриття шлагбауму поблизу регульованого залізничного переїзду на вулиці Пересопницькій. Мовляв, вже звикли. Однак, миритись із такими незручностями не дуже хочуть.

Є і такі водії, яким "щастило" простояти 40 хвилин, доки дочекаються відкриття шлагбауму. Проблема не нова, адже усім відомо, що залізничні колії поділяють місто Рівне навпіл. Перетнути їх можна по 4 шляхопроводам та одному регульованому залізничному переїзду на вулиці Пересопницькій. У ДАї запевняють, більше дорожно-транспортних пригод через цю проблему не виникає, однак, те, що це створює незручності для водіїв - погоджуються.

Насправді покращити ситуацію, якщо не зовсім вирішити цю проблему можна двома шляхами, - запевняє голова ГО "рівненський громадський контроль" Дмитро Якимець.

Натомість заступник міського голови Рівного Руслан Шевчук переконує двохрівневі розв'язки, з космічними бюджетами нині не на часі.

"Покращити ситуації із виникнення корок на перехресті зможе зручний та якісний проїзд вздовж ринку "Дикого". Найближчим часом по документам буду бачити чи маємо ми вплив на вул. Здолбунівську чи все залишиться по старому. Для цього мені потрібна підтримка ДАІ та міста, адже треба відремонтувати дорогу. В чому я переконаний на 100 % - вул. Здолбунівська має безперешкодно сполучати вул. Кіквідзе та вул. Бандери!"

Як воно буде побачимо згодом. Тим Часом Дмитро Якимець планує надіслати пропозицію міській владі таки по облаштуванню інформаційного табла.