Весілля - це не тільки одне з найприємніших подій у житті кожної людини, це ще й період переживань, стресів і турбот. У передвесільній метушні між коханими можуть виникати сварки, пов'язані з розбіжністю думок з найменших дрібниць. Також часто виникають конфлікти між батьками двох сторін. Ваше завдання - не давати їм забувати, що це Ваш день, один з найбільш важливих, і ніякі фінансові розбіжності не мають права його зіпсувати! В цілому, для того, щоб такі передвесільні конфлікти не призвели до плачевного результату, необхідно дотримуватися кількох порад.

По-перше, потрібно розуміти, що в даний період і Ви, і Ваша друга половинка можете переживати різні емоції, які не пов'язані з втратою почуттів або сумнівами. Просто це момент переживань, який наздоганяє майже всіх майбутніх молодят. Тому постарайтеся бути більш терпимими і уважними один до одного.



pic

По-друге, обов'язково діліться своїми переживаннями, не бійтеся здатися смішними, невпевненими або полохливими. Так ви вчитеся все вирішувати спільно, а це одна із запорук щасливого і міцного сімейного союзу.

По-третє, щоб розслабитися і налаштуватися на позитив, обговорюйте разом мрії і плани про спільне майбутнє. Це відволіче і згладить передвесільні розбіжності.



pic

Намагайтеся всюди бачити хороше, навіть якщо щось не виходить так, як Ви це запланували, спробуйте зрозуміти причину цього і вийти з цього з піднесеним настроєм. Більше думайте про майбутнє свято, про те, як довго Ви про нього мріяли, якими щасливими будете стояти біля вівтаря поруч з коханою людиною і як одягнете один одному обручки.

І, головне, пам'ятайте про Ваші почуття один до одного, і постійно нагадуйте про них діями і словами! Всі шорсткості і недоліки церемонії забудуться, як тільки ви прокинетеся вранці цього самого дня. Це Ваше весілля і Ви заслужили бути найщасливішими, і головне, удвох!



pic