Скандальній забудовниці Завізній арештували все майно і зобов’язали знести незаконну 4-поверхову будівлю.

«Зобов'язати Завізну А. І. привести будівництво об'єкту на вул. Шевченка, 105 в м. Рівне у відповідність до затвердженого проекту управлінням містобудування та архітектури, зокрема шляхом знесення габаритних розмірів будівлі з 21 м. х 8 м. до 9,3 м. х 6,5 м. та по висоті, зменшивши граничну висоту будівлі до зазначеної в містобудівних умовах і обмеженнях №41, виданих управлінням містобудування і архітектури», - саме такі вимоги поставила виконавча служба Рівне нського міського управління юстиції перед скандально-відомою забудовницею, яка самовільно без дозволів побудувала будівлю у кілька поверхів на вулиці Шевченка, 105 замість одноповерхового будинку під вікнами школи.

Нагадаємо своєю іншою постановою виконавча служба арештувала усе майно цієї жінки та оголосила заборону на його відчуження.



pic

pic

- Накінець справа зрушилась в позитивному напрямку. Є абсолютно адекватне рішення виконавчої служби і порушена кримінальна справа. Тому у мене є впевненість, що ця справа буде доведена до логічного завершення, про що ми додатково повідомимо громадськість міста, - зазначив міський голова Рівного Володимир Хомко.

Про це повідомили у відділі інформаційно-аналітичного забезпечення виконавчого комітету Рівне нської міської ради