Цьогоріч оздоровлення дітей має пройти на тому ж рівні, що і у 2014 році.

Таке доручення заступника голови ОДА Олександра Савчука отримали голови райдержадміністрацій та директори дитячих закладів оздоровлення під час засідання координаційної ради з питань організації відпочинку дітей.

«У зв'язку з тим, що з державного бюджету надходжень не буде, ми маємо шукати інші джерела коштів. Потрібно залучати до цього місцеві кошти, підприємців, спонсорів, - зазначив Олександр Савчук. – Діти не повинні відчути, що про них забули. Особливо діти-сироти, діти-інваліди та інші соціально незахищені категорії».

Разом з тим, заступник директора департаменту соціального захисту населення ОДА Олексій Янчевський повідомив, що цьогоріч є можливість оздоровити сто відсотків дітей-чорнобильців. На цей день подано 248 заявок.

«Одним з варіантів для організації відпочинку дітей є залучення благодійників, волонтерів та профспілок. Уже зараз благодійні фонди готові оздоровити наших дітей за кордоном. Для зменшення ціни путівки пропонується включати кошти батьків», - повідомив начальник управління у справах молоді та спорту ОДА Віталій Ліпський.

Довідково: торік на Рівне нщині оздоровили понад 86 тисяч дітей, що склало майже 60 відсотків від загальної чисельності дітей шкільного віку.



pic

pic

pic

Про це повідомили у прес-службі Рівне нської ОДА.