На адресу ((http://rivne1.tv/)(Rivne1.tv)) надійшло звернення від рівнян з проханням допомогти. Вони вражені бездіяльністю рівненської міської влади, через що 5 місяців не можуть добитись вирішення проблеми з небезпекою на одному з перехресть Рівного.

"Після неодноразових звернень мешканців м.Рівне , що проживають в районі вул. Курчатова-Енергетиків стосовно облаштування зупинки ТЗ "Розвилка" пішохідними переходами, перехрестя Курчатова-Енергетиків засобами регулювання руху, а саме Світлофори, знак "Пішохідний перехід". Знак 5.35.1, нанести дорожню розмітку(1.14.3 - позначає пішохідний перехід, де рух регулюється світлофором) до голови м.Рівне В.Хомко (звернення надійшло від мешканців та начальника Управління МВС України в Рівне нській області, Відділ Державтоінспекції О.М. Семенюк).

Прошу прийняти міри та забезпечити виконання конституційних прав кожного громадянина на безпеку життя та здоров'я.

За 5 місяців від останнього звернення ніяких змін не відбулося.

Перехрестя світлофором та пішохідним переходом не обладнане. Зупинка маршрутних транспортних засобів "Розвилка" пішохідними переходами не облаштована.

Бездіяльність та Халатність органів місцевого самоврядування наражає на небезпеку всіх учасників дорожнього руху, як водіїв так і пішоходів.

На даній ділянці дороги інтенсивний рух. І жодного ПІШОХІДНОГО ПЕРЕХОДУ. Щодня ДІТИ змушені перетинати проїжджу частину щонайменше двічі, адже в даному мікрорайоні відсутні навчальні заклади.

ДОПОМОЖІТЬ. Наперед вдячні".