Майже сотню медалей різного ґатунку та кубок за перше командне місце виборола збірна Рівненської обласної федерації кікбоксингу "Будокан" у Відкритому Чемпіонаті Тернопільської області. Ці змагання фактично можна прирівняти до Чемпіонату західної України, адже у них приймали участь спортсмени майже з усіх областей регіону. Окрім рівнян та господарів боролися за медалі також бійці з Львівської, Івано-Франківської та Волинської областей.

Команда з Рівного на цьому турнірі була найчисельнішою. Її представляли понад 100 спортсменів. Юні кікбоксери, які перемогли у своїх вікових категоріях, кажуть, було важко, проте вони впоралися з поставленим завданням.

Виступом спортсменів тренери рівненської команди залишились задоволеними. Переконують - до Тернополя поїхало максимальне число кікбоксерів, щоб перевірити молодих та зробити відбір претендентів на участь у відповідальних всеукраїнських змаганнях.

У тренерського складу в Тернополі був свій екзамен. Їм вперше довелося керувати та організовувати виступ такої великої кількості спортсменів. Якщо зважити на те, що змагання проводились в один день, а результати - перше командне місце, то тренери зі своїми організаторськими завданнями справились на відмінно.

За підсумками турніру у Тернополі буде сформовано сформовано збірну команду федерації кікбоксингу Рівного для участі у Чемпіонаті України серед дитячо-юнацьких спортивних шкіл та спортивних клубів. Змагання відбудуться вже 14 та 15 березня у Хмельницькому.