Вчора, 2 березня, вночі, в самому центрі міста Володимир-Волинський лікарі «швидкої» підібрали напівживого військовослужбовця 14-ої бригади, що дислокується у місцевій військовій частині А 2331. Медики констатували у бійця важке алкогольне отруєння, тож змушені були доправити його в реанімаційне відділення місцевої лікарні.

Міський голова Володимир-Волинського дивується, де військовослужбовці можуть у нічний час дістати алкоголь, адже в місті діє заборона на його продаж вночі. Водночас, з прикрістю констатує, що це вже не перший подібний випадок у місті.

- У нас в місті діє заборона на нічний продаж алкоголю, - говорить міський голова Володимир-Волинського Петро Саганюк. – Є припущення, що в окремих торгових закладах міста нелегально реалізовують за ніч по два ящики спиртного фальсифікату, які завозять до нас з сусідніх районів. Де саме військові придбали цей алкоголь, наразі з’ясовує перевірка. За її результатами будемо робити відповідні висновки.

Загалом, це вже не перший випадок отруєння військових алкоголем. Майже тиждень тому на Рівне нському військовому полігоні медики констатували смерть 31-річного Олександра Вдовиченка, мобілізованого Дубровицько-Зарічненським військкоматом. Смерть настала через те, що чоловік захлинувся блювотними масами.

Джерело: "Press-Центр"