На четвертий день головування Костопільським районом Микола Железний прийняв кардинальне рішення про звільнення з посади.

В процесі обрання голови РДА була знехтувана думка громади костопільчан, а також непрозорість призначення стали причиню зібрання віче, повідомляє Полісся Ньюз.

Про те, що громада не хоче бачити головою людину, яка не проживає власне у місті і тому не знає чим воно живе, а також має сумнівне минуле пов’язане з гральним бізнесом, громадські активісти говорили ще перед призначенням на зустрічі з радником голови ОДА Віталія Чугуннікова.

Все ж 24 лютого перший заступник голови Рівне нської облдержадміністрації Юрій Приварський відповідно до Указу Президента України представив голову Костопільської райдержадміністрації того ж Миколу Железного.

На Віче зібралось близько 500 чоловік, в тому числі й народний депутат Сергій Євтушок, знову ж завітав Юрій Приварський з іншими представниками ОДА та сам Микола Железний.

Майже чотири години йшли переговори в результаті яких на вимогу жителів міста та району було написано заяву про звільнення керівника району. Прохання Железного має потрапити на розгляд Петру Порошенку, а вже він прийме відповідне рішення.

Нагадуєм, що на Рівне нщині залишилась ще одна РДА, яка працює поки без голови –місто Сарни та Сарненський район чекає на свого очільника.