Столичний “Автомайдан” навідався до Рівненської прокуратури. Активісти приїхали на допомогу побратимам з рівненського “Автомайдану”. Бо, кажуть активісти, очільник обласної прокуратури не виконує домовленостей, яких досягли на круглому столі у січні цього року. Прокурор області Сергій Кубрак зустрівся із автомайданівцями, вислухав нарікання. Та в результаті ті передали йому копію звернення, яку направлять генпрокурору. Що вимагали та до чого договорилися?

Під обласну прокуратуру прямують столичні гості. "Автомайданівці" гучно дають про себе знати.

Приїхали, кажуть, щоб допомогти Автомайдану Рівного. До роботи прокурора у них, переконують, найбільше запитань.

Причиною тому називають відсутність результатів у розслідуванні резонансних справ в області, як то побиття "автомайданівця", крадіжки бурштину з міліції, плюндрування барельєфу небесної сотні у Рівному.

Прокурор області Сергій Кубрак знову збирає всіх за столом. Тут вже звучать інші претензії: і щодо замовності надсилань повісток "автмайданівцям", і підозра у хабарництві адвоката "Автомайдану" і відсутність покараних за "кришування" бурштину серед правоохоронців,.

Прокурор апелює - бурштин - проблема не одного дня і навіть року. А в інших справах діє неупереджено. Натомість сумнівається у щирості намірів столичних візитерів.

Сухі цифри не влаштовують громадськість, переконують "Автомайданівці", бо за ними не бачать реальних зрушень. Тож передали прокурору Рівне нщини копію листа, який направлять генпрокурору вже завтра. Надалі ж обіцяють продовжити свою акцію обласними центрами західної України. Хочуть, щоб кожен обласний прокурор пройшов схвалення громадськістю, люстраційним комітетом та перевірку на детекторі брехні.