Вже завтра звідти вирушить 16 тонн гуманітарного вантажу на схід України.

Продукти харчування, теплі речі, електроінструменти, будівельні матеріали та товари першої необхідності збирали в Радивилівському, Рівне нському, Костопільському, Демидівському, Здолбунівському районах. Усе, що вдалось спакувати доправлять до міста Краматорськ, що на Донеччинні, повідомляють у прес-службі Рівне нської обласної державної адміністрації.

«Мені приємно, що підприємці, фермери, жителі області самі виявляють ініціативу і пропонують гуманітарну допомогу для сходу. Зверталися і до мене, і до моїх помічників, і до заступників, щоб ми організували логістику. За моїм дорученням знайшли склад, де і накопичуватимуться всі передані товари, аби згодом формувати єдині вантажі та відправляти у зону АТО», - зауважив голова Рівне нської ОДА Віталій Чугунніков.

Логістичний склад для накопичення гуманітарних вантажів розміщено у м. Рівне на вулиці Князя Володимира 112а.

Нагадаємо, що минулого року з районів та міст Рівне нщини на схід України відправлено 4,5 мільйони гривень грошової допомоги, півтори тисячі тонн харчів, медикаментів на загальну суму понад 400 тисяч гривень, більше півсотні одиниць автомобільної техніки, 60 палаток тощо.