За минулу добу втрат серед особового складу оперативного командування "Північ", який виконує поставлені бойові завдання в зоні відповідальності немає.

Незважаючи на Мінські домовленості, противник продовжує порушувати режим припинення вогню. Водночас активність бойовиків суттєво знизилась. Здійснено 1 обстріл з СПГ-9 та стрілецької зброї взводного опорного пункту механізованої бригади в зоні виконання бойових завдань особовим складом військ оперативного командування. Обстріл здійснювався з району населеного пункту РАЇВКА.

Бійці батальйону "Горинь" продовжують виконувати бойові завдання в районі призначення. Втрат серед особового складу батальйону немає.

Санітарно-епідемічна обстановка на Рівне нському полігоні оцінюється як задовільна. Рівень захворюваності серед військових, які призвані за мобілізацією, не перевищує середньомісячних показників.

Навчальна програма військовослужбовців призваних по мобілізації на Рівне нському полігоні виконана у повному обсязі. В період з 3 по 5 березня, з метою перевірки якості навченості особового складу буде проведено контрольні заняття.

Цими вихідними на Сході України з полону визволено чотирьох бійців 128-ї гірсько-піхотної бригади ОК "Північ". В результаті успішних переговорів силами відділу взаємодії зі звільнення військовополонених при Міністерстві оборони України спільно з групою «Патріот» звільнено чергову групу військовослужбовців Збройних Сил України. Серед тих, хто найближчим часом повернеться додому Руслан Шкамлотов, Юрій Іванюк, Євгеном Шевчук та Ігор Пилипака, який родом з міста Костополя, повідомили у прес-центрі оперативного командування "Північ".