Протягом минулої доби у зоні АТО були поранені восьмеро силовиків, супротивник готується до наступальних дій на Маріупольському, Артемівському та Луганському напрямках. Про це заявив речник штабу АТО Андрій Лисенко.

За його словами, бойовики вдень переміщують військову техніку від лінії розмежування у тил, а вночі повертають її у зворотному напрямку, аби ввести в оману спостерігачів ОБСЄ.

"Фіксуються ознаки підготовки ворога до подальших наступальних дій на Маріупольському, Артемівському і Луганському напрямках", - заявив Лисенко під час брифінгу. Загалом за минулу добу загиблих серед українських військовослужбовців не було, восьмеро отримали поранення.

Вночі у зоні АТО було затишшя, хоча в цілому за минулу добу сили супротивника обстріляли силовиків 34 рази практично на всіх напрямках. Військові продовжують утримувати позиції та готові будь-якої миті дати відсіч бойовикам.

Також учора ввечері у контрольному пункті "Лисичанськ" прикордонний наряд у рейсовому автобусі "Сєверодонецьк – Гірськ" виявив громадянина України, який у базі МВС зарахований до незаконних збройних формувань.

Як повідомлялося раніше, в "Азові" заявляли, що у бік Луганська прослідувала велика колона російських танків і вантажівок.

Джерело: ТСН