Лауреатами премії ім. Михайла Дубова 2014 року стали Володимир Савчук, Ольга Прохорчук та Володя Криловець.

Володимир Савчук – студент Національного університету «Острозька академія», член об'єднання «Поетарх»; друкував свої твори в рівненських газетах, альманахах «Наше коло» та «Погорина». Збірка «Навколо» – перша книга молодого автора і вона заслужено стала одним з переможців цієї премії.

Ольга Прохорчук родом з Нетішина. Лауреат Всеукраїнської літературної премії ім. В.Симоненка, випускниця Першої літньої літературної школи, дипломант Всеукраїнського конкурсу урбаністичної поезії «УРБА – Перехрестя 2013». Автор поетичної збірки «Привези мені сонця».

Володя Криловець, учень Вельбівненської ЗОШ Острозького району. Його вірші друкувались в альманасі «Погорина», часописах «Пізнайко» та «Малятко». Він автор збірок поезій «Волошкове поле», «Зеленіє шпориш біля хати» та «Я метелик».

Вручення літературної премії ім. Михайла Дубова, яка щорічно присуджується за кращий літературний дебют в номінаціях «Поезія», «Проза», «Літературна критика і літературознавство», відбулося в Рівне нській обласній бібліотеці для молоді.

Довідково. Премія імені Михайла Дубова — літературна премія, яку в 2011 році заснувала Рівне нська обласна організація Національної спілки письменників України з метою підтримки творчої молоді і для увічнення пам'яті поета Михайла Дубова (1958-1991).

Про це повідомили у прес-службі Рівне нської обласної ради