Замість звичайних комп'ютерів, у відділеннях банку клієнтів обслуговують за допомогою планшетів. А це дозволяє виконувати операції швидше, а ще - надавати клієнтам різні послуги – від оформлення карток, депозитів, страховок до купівлі залізничних квитків, квитків на літак чи автобус.

На Рівне нщині ПриватБанк покращує умови обслуговування клієнтів. Так, для зручностей клієнтів в центрі міста Рівного відкрили нове відділення по вул. Словацького 4/6 у бізнес-центрі "Словацький" та відремонтували відділення на вул. Соборній 192. Відділення переформатовані для роботи згідно з новими стандартами банківського обслуговування – робочі місця обладнанні для обслуговування клієнтів за допомогою планшетів. Адже на Рівне нщині ПриватБанк перейшов на новий формат обслуговування клієнтів. Замість звичайних комп’ютерів, у відділеннях банку клієнтів обслуговують за допомогою планшетів. Така заміна дозволяє навчити клієнта інтернет-банкінгу, виконувати операції швидше та значно зменшує черги. Планшет облаштований усіма мобільними додатками ПриватБанку, за допомогою яких працівники банку можуть надавати клієнтам різні послуги – від оформлення карток, депозитів, страховок до купівлі залізничних квитків, квитків на літак чи автобус. А із заміною звичайних столів на круглі клієнти мають змогу безпосередньо знаходитись біля працівника банку і стежити за кожним його кроком у виконанні операції. Така наглядність операцій допомагає клієнтам і самим навчитись проводити платежі через термінали та Приват24. Враховуючи мобільність планшетів, за бажанням клієнти пробують самостійно здійснювати окремі операції у додатках ПриватБанку.

Також, у будь-якому відділені ПриватБанку на мобільний телефон клієнта можна завантажити і налаштувати додатки для платежів ПриватБанку і навчитись ними користуватись. Загалом на Рівне нщині клієнти Північно-Західного РУ ПриватБанку можуть обслуговуватись у 58 відділеннях та здійснювати операції у понад 324 терміналах самообслуговування.