Сьогодні, 27 лютого, в залі колегії УМВС України в Рівненській області відбувся брифінг за участі журналістів центральних та місцевих засобів масової інформації і заступника начальника УМВС — начальника міліції громадської безпеки Віталія Заславського.

Полковник міліції розповів про вчорашню подію, яка трапилася на Рівне нському ливарному заводі. Віталій Заславський повідомив присутнім, що дана подія перебуває на контролі міністерства внутрішніх справ. На сьогодні вже встановлені особи учасників конфлікту. Наразі за вказаним фактом проводиться перевірка відповідно до Закону України «Про звернення громадян». Разом з тим, до Рівне нського РВ УМВС надійшло звернення представника власника заводу щодо встановлення осіб, причетних, на їх думку, до викрадення обладнання. Відомості внесені до журналу Єдиного обліку заяв та повідомлень про вчинення кримінальних правопорушень та інших подій. В разі підтвердження та встановлення після проведеної ревізії факту розкрадання майна, слідчим відділенням райвідділу міліції відомості будуть внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань.

Нагадаємо, що вчора у другій половині дня 20 чоловік з числа добровольців батальйону «Дніпро – 1» зайшли на територію ЗАТ «Рівне нський ливарний завод», який знаходиться у селі Городок Рівне нського району, з метою вирішення непорозумінь з приводу майнових відносин між орендодавцем та орендарем підприємства. Поспілкувавшись з представниками підприємства, спецпризначенці залишили територію заводу. Про це повідомили у прес-службі СЗГ УМВС України в Рівне нській області