Науці поки не відомий рецепт любовного напою, проте вчені з’ясували кілька цікавих фактів, які можуть допомогти зробити шлюб щасливим.

1. Не буває прекрасного шлюбу, бувають прекрасні моменти

І твоє завдання полягає в тому, щоб цих моментів було якомога більше. Частіше радуй свого коханого всілякими сюрпризами. Ходіть в кіно, театри, ресторани, частіше гуляйте удвох, влаштовуйте романтичні вечори.Насолоджуйтеся суспільством один одного, і цінуєте моменти щастя.

2. Не буває ідеальних чоловіків, бувають кохані

Ми добре бачимо недоліки інших людей, але уперто заперечуємо свої. Не намагайся змінити кохану людину, прийми його таким, яким він є. Адже саме таким ти його полюбила, з усіма його достоїнствами і недоліками. Це несправедливо по відношенню до нього постійно докоряти йому в слабкостях. Адже можна жити щасливо, попри те, що твій чоловік читає газети за сніданком або розкидає в спальні шкарпетки. Але з нескінченними докорами, сварками і образами ваше життя не може бути щасливим.

3. Не можна уникнути проблем, але можна їх вирішити

Деякі люди панічно бояться приймати рішення. Для них краще проігнорувати проблему, чим узяти на себе відповідальність і вирішити її. Але в сімейному житті немає проблем твоїх або моїх, усі проблеми - загальні. І вирішувати їх треба разом. Підтримка, готовність допомогти і розуміння - фундамент довірчих і чесних стосунків.

P.S. Скільки буде тривати щасливий шлюб, залежить тільки від чоловіка і жінки, які в нього вступили. Сили, прикладені на збереження любові, стабільності і щастя в родині прямо-пропорційні тієї віддачі, яка виразиться в роках сімейного життя подружжя. Не потрібно чекати якоїсь особливої дати, щоб судорожно починати повернення щастя в шлюб. Працювати на його благо потрібно з самого першого дня сімейного життя і тоді питання, яке цікавить багатьох, відпаде сам собою.