Хлопці сядуть у в’язницю за крадіжку у бабусі.

350 000 гривень з будинку подруги крадії планували винести цілий рік.

Студент колледжу взнав у знайомої, що мешкала з бабусею про потаємну схованку. Згодом, відвів дівчину на навчання, а сам разом з товаришами відправився до будинку.

Один із хлопчаків став «на шухері», а решта намагалися підсадити до кватирки найхудішого і уже у нього була найважливіша місія – знайти сховок та витягнути з нього усі гроші. В результаті грабіжники поцупили з квартири 167 000 гривень, 13 200 доларів та 6 000 євро, що у сумі складає майже 350 000 гривень.

За «вилучені кошти» хлоці придбали скутер та мотоцикл, частину «заробітку» заховали у полі. Ще 6000 гривень віддали знайомому за мовчанку, адже той помітив крадіїв біля будинку.

Зрештою, студент Луцького політехнічного коледжу отримав три роки позбавлення волі, а його спільники дев’ятикласники з ЗОШ №26 – по два з половиною роки за ґратами. Окрім того під час судового слідства з'ясувалось, що внучка обвинуваченої також викрадала з дому не малі суми коштів, за гуляла з друзями.

Не погоджуючись із таким вироком Луцького міськрайонного суду прокурор та захисники злодіїв подали апеляційні скарги і нині справа перебуває на розгляді в Апеляційному Волинської області, повідомляє «Під прицілом».