На краундфандінговому сайті Kickstarter дебютував проект Buhel SoundGlasses з випуску телефонної гарнітури, що виконанана у вигляді сонцезахисних окулярів.



pic

У новинці для передачі звуку використовується принцип кісткової провідності. У дужки інтегровані спеціальні перетворювачі, які за допомогою мікровібрацій направляють звук через кістки черепа в слухову частина внутрішнього вуха. Завдяки цьому користувачеві не потрібно носити традиційні навушники, що дозволяє чітко чути звуки навколишнього середовища.

В області перенісся у очок розташовується двонаправлений мікрофон з системою придушення шумів. Для обміну даними з мобільним пристроєм, скажімо, смартфоном або планшетом застосовується бездротовий зв'язок Bluetooth 4.0. Підтримується робота з гаджетами під управлінням Android, iOS і Windows. На окулярах можуть закріплюватися лінзи різного типу. Харчування забезпечує акумуляторна батарея ємністю 150 мА · год. Її заряду вистачить приблизно на три години розмови або прослуховування музики. Підзарядка займає дві години.

На даний момент замовити окуляри-гарнітуру можна за ціною в $ 160.

Джерело: kickstarter