Сьогодні, 7 лютого, протягом першої половини дня на Донеччині від обстрілів бойовиків уже загинули четверо місцевих жителів. Ще шестеро отримали поранення.

Про це повідомляє прес-служба Донецької обласної міліції.

"Рано-вранці бойовики завдали артудару по Гнутовому під Маріуполем. У результаті прямого влучення снаряда в будинок загинув 54-річний чоловік. За попередніми даними, зруйновано два будинки, ще два - частково пошкоджені. Також пошкоджено дачний кооператив "Труд": у двох будинках сталася пожежа", - уточнили в міліції.

У Красногорівці снаряд потрапив у будинок – від вибуху загинула 64-річна пенсіонерка. Ще одна жінка, 1938 року народження, була вбита в селі Комуна Артемівського району, у своєму дворі біля вугільного сараю.

Бойовики не припиняють обстрілювати Дебальцеве. Сьогодні з шостої ранку йде обстріл з "Градів" мирного населення в мікрорайонах Фестивальний та 8 Березня. Правоохоронці рушили на допомогу мешканцям.

"Із сьомої години ранку міліціонери почали обхід жителів, що залишилися в місті", - зазначив начальник ГУМВС України в Донецькій області В'ячеслав Аброськін.

Джерело: ТСН