Ним став Олексій Хахльов. Так вирішили члени обласної федерації футболу на позачерговій конференції. Кандидатуру рівненського бізнесмена та екс-зятя Віктора Ющенка підтримали одноголосно.

Зібрати позачергову конференцію Рівне нської обласної федерації футболу виявилось не легко. Адже вже попередній голова цієї структури Михайло Кривко всіляко намагався завадити зібранню, кажуть організатори.

В результаті з майже 100 зареєстрованих членів організації на конференцію прибуло 73. Основне питання - вибори нового голови федерації. Адже до попереднього, який на конференцію так і не прийшов, кажуть учасники, багато запитань - починаючи від витрат коштів, закінчуючи будівництвом стадіону зі штучним покриттям, який чомусь Михайло Кривко вирішив споруджувати в Костополі. В результаті очолити обласну федерацію футболу виявили бажання троє кандидатів.

Першим свою програму розвитку футболу на Рівне нщині делегатам розповідає Олексій Хахльов.

Крім створення професійної футбольної команди Олексій Хахльов пообіцяв реконструювати стадіон Авангард, прозоро використовувати кошти та залучити один мільйон гривень спонсорських інвестицій. Чи то програма Олексія Хахльова вразила інших кандидатів, чи то вони заздалегідь вирішили зняти свої кандидатури, проте Олег Кучер та Володимир Поліщук відмовились балотуватися на посаду голови федерації футболу. В результаті усі 73 делегати конференції підтримали кандидатуру Олексія Хахльова. Його першим заступником став Володимир Поліщук. Натомість посади заступників отримали Євген Донцов, Валерій Гладков, Олег Кучер та Петро Никорак.