Представники бізнесу та держструктур, що адмініструють та контролюють сплату податків та мита, домовилися про спільну взаємодію і «правила гри» на теренах області.

Керівники Головного управління Державної фіскальної служби у Рівне нській області, Рівне нської митниці ДФС та територіального осередку всеукраїнської громадської організації «Асоціація платників податків України» підписали спільний Меморандум. Документ передбачає розвиток партнерських стосунків державних структур та бізнесу Рівне нщини.



pic

– Я вітаю цей документ оскільки вважаю його не просто «папірцем для галочки». У Меморандумі записана норма про створення Узгоджувальної комісії. Цей спільний орган допоможе вирішувати проблемні, конфліктні питання в оподаткуванні та розмитненні. За часів старої влади керівники податкової не особливо були раді таким органам, а я навпаки в цьому бачу можливість для полегшення нашої роботи, для цивілізованого вирішення ситуацій, – наголосив начальник головного управління Державної фіскальної служби у Рівне нській області Дмитро Зайцев.

Також у Меморандумі закріплені норми щодо удосконалення податкового і митного законодавства, спільного узгодження позицій по реформуванню податкової системи, забезпеченні безпосередньої участі платників податків у прийнятті важливих рішень стосовно поліпшення умов ведення бізнесу.

– Підписом під цим документом я фактично іще раз засвідчив, що наша структура є відкритою, готова до діалогу, пошуків компромісів, і те, що ми готові співпрацювати з громадськістю, бо визнаємо її роль у процесах взаємодії між податковими органами і бізнесом, – резюмував Дмитро Зайцев.

Про це повідомляють у ГУ Державної фіскальної служби у Рівне нській області