Березнівські правоохоронці затримали двох чоловіків, які пограбували місцевого жителя. Внаслідок конфлікту, який виник раптово між чоловіками, двоє рівнян нанесли 27-річному Володимиру, жителю міста Березне, тілесні ушкодження та відібрали у нього мобільний телефон і гроші.

До Березнівського районного відділу міліції надійшло повідомлення матері потерпілого про те, що її син прийшов додому з явними ознаками тілесних ушкоджень у супроводі одного незнайомого чоловіка. Як з’ясувалося, хлопець не лише отримав травми, а й став жертвою пограбування. Зловмисники напали на хлопця близько третьої години ночі, коли той повертався додому від своєї дівчини.

Працівники міліції оперативно відреагували та затримали грабіжників. Ними виявилися двоє раніше судимих жителів міста Рівне 24 та 29 років, один з яких і привів додому потерпілого, вимагаючи у нього гроші. Інший же мав намір приховати сліди злочину, покинувши територію району і забезпечивши таким чином собі алібі.

- За цим фактом розпочато кримінальне провадження за частиною 2 статті 186 Кримінального кодексу України (грабіж), - розповів начальник Березнівського РВ УМВС України в Рівне нській області Олег Середа. - Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від чотирьох до шести років. 29-річному Віталію та 24- річному Максиму повідомлено про підозру у скоєнні злочину. Наразі вирішується питання про інкримінування статті 189 Кримінального кодексу України (вимагання) та обрання щодо них міри запобіжного заходу - тримання під вартою. Про це повідомили у прес-службі Березнівського РВ УМВС України в Рівне нській області