Завдяки вмілому застосуванню артилерії, здійснення маневру вогнем, особовим складом за добу знищено: в районі ВЕСЕЛА ГОРА - РЛС, танк, САУ, мінометний розрахунок, БТР, САГ 2С9 "Нона", в районі населенного пункту СТАНИЦЯ-ЛУГАНСЬКА бойовики зазнали втрат в живій силі противника (кількість уточнюється).

Артилерійськими підрозділами сектора вогонь відкривався з метою придушення вогневих точок бойовиків та нанесення йому втрат в живій силі, озброєнні та техніки.

Бойовики продовжують зосереджувати основні зусилля на ДЕБАЛЬЦІВСЬКОМУ напрямку, в результаті чого відмічається зменшення їхньої активності в зоні відповідальності сектору. Противник дотримується тактики проведення турбуючого вогню з метою відволікти сили сектору від основних завдань що стоять перед бойовиками.

Найбільш напружена ситуація залишається в районі населених пунктів СТАНИЧНО-ЛУГАНСЬКЕ, ЩАСТЯ, ТРЬОХІЗБЕНКА, КРИМСЬКЕ та НОВОТОШКІВСЬКЕ.

З боку бойовиків зафіксовано 33 обстріли позицій військ оперативного командування "Північ". Обстрілів зазнав особовий склад який виконує бойові завдання в районі населених пунктів КРИМСЬКЕ, СТАНИЧНО-ЛУГАНСЬКЕ, ТРЬОХІЗБЕНКА, ОЛЬХОВЕ, ЩАСТЯ.

НЗФ шість разів відкривали вогонь з РСЗВ БМ-21 "Град", 17 разів з ствольної артилерії та мінометів, в інших випадках з озброєння танка та стрілецької зброї.

Підрозділами ПВО зафіксовано прольот БПЛА в районі населеного пункту ГОРСКОЕ.

Про це повідомляють у прес-службі ОК "Північ"