Кілька днів тому у нашій програмі ми вже розповідали про зниклих. Дітям 14 та 15 років. Вони є мешканками Рівного та Квасилова. Але вдома не проживали бо є проблемними дітьми. Навчались в інтернаті. Але їм там набридло і дівчата вирішили втекти. Нещодавно, неповнолітніх знайшли. Де, дізнаєтесь у сюжеті.

15-річна рівнянка Єлизавета неодноразово втікала з дому. Мотивувала це конфліктами з вітчимом. Рівнянку Карину, якій 14 років, міліціонери вночі виявили у розважальному закладі і також помістили у Центр соціально-психологічної реабілітації дітей, що в селі Олександрія Рівне нського району. Тут дівчата й подружились та разом вирішили втекти. Свій задум здійснили в ніч на 25 січня. Зниклих шукали шість пошукових груп.

Карину та Єлизавету знайшли у помешканні товариша однієї з дівчат, що у селищі Квасилів. Коли правоохоронці оглядали кімнату то виявили втікачок у дивані. Юнак пояснив, що вони у нього перебували лише кілька годин і планував зателефонувати до міліції.

Правоохоронцям дівчата пояснили, що до того, як приїхати до хлопця, вони гостювали у тітки неповнолітньої Єлизавети, яка мешкає у Рівному. Про їхню втечу не розповідали. А втекли з Центру тому, що їм не подобався постійний нагляд та контроль з боку вихователів закладу, а також відповідно суворий режим проживання там. Проте дівчатам таки доведеться повернутися в реабілітаційний центр, доки вони не закінчать навчатися у школі.