Компанія Microsoft випустила офісний пакет для планшетів на базі Android. Додатки ((https://play.google.com/store/apps/details?id=com.microsoft.office.word)(Microsoft Word)), ((https://play.google.com/store/apps/details?id=com.microsoft.office.excel)(Microsoft Excel)) і ((https://play.google.com/store/apps/details?id=com.microsoft.office.powerpoint&hl=ru)(PowerPoint)) нічим не відрізняються від інших мобільних версій. Користувачі можуть переглядати, редагувати документи і передавати їх з одного пристрою на інший.

Microsoft Word має приємний інтерфейс і містить всі необхідні функції для роботи з текстом. У документах можна відстежувати зміни і додавати коментарі.

pic

В електронних таблицях Excel можна комфортно працювати з формулами, діаграмами, із звичайними і зведеними таблицями, сортувати і фільтрувати дані, а також залишати коментарі.



pic

Додаток PowerPoint отримав великий набір інструментів для редагування, для роботи з відео, переходами і анімацією, а також зручний інструмент для малювання.

pic

Для роботи офісного пакету від Microsoft Вам знадобиться: пристрій з 7-дюймовим дисплеєм або більшим (проте, якщо ви власник пристрою з розміром екрану більш ніж 10.1 дюймів, вам буде потрібно підписка на Office 365 для можливості створення і редагування документів), ARM-процесор і мінімум 1 ГБ оперативної пам'яті.

На момент написання статті додатки працюють на Android 4.4 KitKat, але Microsoft обіцяє оновити офісний пакет для Android 5.0 Lollipop і добавить підтримку пристроїв на базі Android з процесорами Intel найближчим часом.

Безкоштовно скачати додатки можна за наступними посиланнями:

Microsoft Word

Microsoft Excel

Microsoft PowerPoint

Джерело: microsoft-news