Моторошна подія сталася у селі Руда Красна, це Рівненський район. Вночі у будинок одинокої бабусі проник злодій. Став шукати гроші та харчі. Власниця прокинулась і вийшла з кімнати. У цей момент непроханий гість вдарив жінку ножем по горлу і втік.

Бабусі 85 років. Вона проживає у селі Руда Красна. Старенька лягла спати, а вночі прокинулась від шурхоту. Як виявилось, в оселі пенсіонерки вже нишпорив злодій. Чоловік відігнув старенький замок на вхідних дверях.

Поранена бабуся знайшла у собі сили дійти до сусіда і розповісти про біду яка з нею сталася. Чоловік не розгубився, зателефонував у міліцію та ще до кількох сусідів. Коли вони сіли у авто то побачили на вулиці підозрілого громадянина. Він почав втікати. Але його наздогнали.

Злочинець затриманий. Правоохоронці перевіряють чоловіка на причетність його до інших розбійних нападів, які нещодавно сталися на території Рівне нської області. Чоловіку загрожує від семи до дванадцяти років позбавлення волі. Життя травмованій бабусі вдалося врятувати. Проте вона ще перебуває у ЦРЛ. Її життю нічого не загрожує, кажуть медики.