У Рівному є свій герой-силач. Звичайний водій тролейбуса виконує силові та циркові трюки. Крім того займається армреслінгом. І вже вигравав не одні змагання з цього виду спорту. Завітала до богатиря і наша знімальна група.

Робочий день для Віталія Cікорського розпочинається звично. Підготувати та перевірити тролейбус, а потім вже вийти на маршрут. В звичайному житті Віталій Сікорський працює водієм громадського транспорту вже близько 10 років. До цього 7 років був ковалем в "Рівне електроавтотранс". Зігнути цвях-двохсотку чи сковорідку - для Віталія не проблема. Мало того, з них він плете вузли та різні фігури. Рівне нський силач почав займатися незвичним хобі близько року тому. На це його надихнув перегляд фільму про українського богатиря.

Віталій розповідає, що займається не тільки цирковими та силовими трюками, а й веде здоровий спосіб життя та займається спортом. Це, каже, допомагає зняти втому.

В приміщенні одного з ремонтних цехів тролейбусного ДЕПО збираються люди. Саме для них і демонструє свої номери Віталій. З легкістю плете у вузли цвяхи, забиває їх у дошку руками, а сковорідку перетворює у непридатний кухонний інвентар. Самі колеги не приховують своїх вражень від побаченого та розповідають про секрети техніки героя.

Віталій Сікорський частий гість тренажерних залів. В них готується до різноманітних змагань з армреслінгу. Скільки отримав нагород та медалей - і сам не знає. Знімальній групі першого місцевого розповідає чому почав займатися цим видом спорту.

В залі Віталій демонструє ще один трюк - надуває грілку. Каже, такий силовий номер досить небезпечний, адже повітря може повернутися назад до легень, що може спричинити небезпечні для життя наслідки.

Тренер Віталія розповідає, що займатися спортом ніколи не пізно. Як приклад наводить рівненського силача.

Минулого року на всеукраїнських змаганнях з армреслінгу Віталій зайняв 5 місце. Та на цьому зупинятися не збирається і обіцяє досягнути ще кращих результатів.