Нещодавно Дубенський міськрайонний суд виніс вирок нелюду, який намагався вчинити розпусні дії з 9-річним хлопчиком. Найближчі 5 років він проведе за гратами.

Ця подія трапилася ще восени минулого року. В одному із сіл Дубенського району 21-річний односельчанин намагався поглумитися з дитини. Хлопчина в обідню пору грався на вулиці, коли повз двір проходив односельчанин Іван.

Парубок запропонував хлопчику піти з ним до магазину та купити пива, на що малий погодився. Коли поверталися із магазину, зловмисник із хлопчиком вилізли на дах однієї із закинутих будівель. Там він вчинив із малим розпусні дії. Залякавши малого до півсмерті, спокійно пішов у дім хлопчика, щоб випити пива з його вітчимом.

Повертаючись додому, зловмисник знову натрапив на дитину. Задумавши лихе, потягнув хлопчика в лісосмугу, неподалік дороги. На крик про допомогу прибігли люди із села, врятували дитину та викликали правоохоронців.

Як повідомив начальник Дубенського МВ УМВС України в Рівне нській області Леонід Михалко, суд визнав Івана винним у вчиненні злочину за частиною 2 статті 156 (розбещення неповнолітнього) та призначив покарання у вигляді 5 років позбавлення волі з відбуттям покарання у кримінально-виконавчій установі. Про це повідомили у Дубенському МВ УМВС України в Рівне нській області