Часто буває, що молоді (і не дуже) люди зустрічаються або навіть живуть разом, але одружуватися не квапляться, тому що "не упевнені до кінця".

Ось 14 ознак того, що ви зустрічаєтеся саме з тією людиною:

1. Вона підтримує ваші мрії. І докладає зусилля для того, щоб допомогти вам добитися того, що ви хочете. 2. Вона любить ваших друзів і регулярно запитує про них. Вона не хвилюється, якщо ви говорите, що затримаєтеся, тому що зустрічаєтеся з ними. Вона не ревнує вас до них.

3. Вона як і раніше вигадує для вас кокетливі пустотливі тексти: SMS, повідомлення в Skype, електронні листи. Незалежно від того, скільки ви вже разом, вона як і раніше хоче бачити вас щодня. І нудьгує, якщо ви не поряд з нею.

4. Ви - щось більше для неї, ніж просто бойфренд. А вона для вас вже не просто подружка. Ви - партнери. Ви обоє приймаєте активну роль у будівництві своїх стосунків. І обоє хочете, щоб вони стали ще краще.

5. Ви можете розповісти їй про що завгодно. Немає нічого, що ви вважали б необхідним приховати від неї. І здається, що так буде завжди.

6. Ви хочете піклуватися про неї. Ви відчуваєте, що любити і захищати її - це вже частина вашого характеру. Ви переживаєте за неї навіть тоді, коли знаєте, що вона впорається.

7. Вам ніколи не набридає бути поряд з нею. Вона завжди для вас номер один. Якщо ви знайшли смішний ролик наYouTube, то посилання на нього відправляєте в першу чергу їй, а вже потім всім решта.

8. У вас одні і ті ж захоплення. І це при тому, що у кожного з вас також є своє власне життя. У кожного з вас є свої друзі. І ви постійно зустрічаєтеся з ними поодинці, а іноді -і разом.

9. Ви не відчуваєте, що вашому особистому простору щось погрожує. Ви знаєте, що її життя - це не лише ви. І ви знаєте, що вона в змозі більшу частину своїх проблем вирішувати самостійно. Вона розповідає вам про важливі події і справи, але не турбує вас по дрібницях.

10. Думки про те, що ви можете провести з цією людиною усе життя, що залишилося, не лякають вас. Ви уперше вжитті не боїтеся того факту, що вам потрібно буде кожен ранок прокидатися з однією і тією ж жінкою. Вас давно не турбують інші дівчата в місті. Звичайно, час від часу ви помічаєте красунь і навіть можете подивитися на них, але ніхто з них вам більше не потрібний. Ви абсолютно упевнені, що ось ця незнайома вам довгонога блондинка і в підметки не годиться вашій супутниці.

11. У вас є досвід "здорових" розбіжностей. Ніхто з нас неідеальний. Іноді вам набридає бути один з одним. Іноді вам здається, що вона несправедлива. Іноді ви говорите їй образливі речі тільки тому, щоб змусити її бути такою неагресивною. Але у вас обох ще і бувають продуктивні дискусії, в ході яких бере гору то один з вас, то інший. І визнаєте, що будь-яка сварка - це не надовго і вже точно не назавжди.

12. Ви не намагаєтеся змінити один одного. Ви розумієте, що її унікальні чудасії роблять її нею, а ваші чудасії – це ваші чудасії. Звичайно, ви часто не можете її зрозуміти: це нормально. Якщо ви готові приймати її з усіма недоліками, значить, хвилюватися немає про що.

13. Вам дуже подобається знайомити її зі своїми друзями і членами сім'ї. Можливо, не усім з них подобається ваш вибір. Можливо, іноді вам хочеться відправитися до батьків самому, без неї. Це нормально. Але якщо ви гордитеся перед батьками тим, що у вас є така дівчина,значить, це ваша жінка.

14. Вона надихає вас на краще. Вам подобається її терплячість по відношенню до інших людей, але в той же час вона постійно натякає вам про необхідність вашого власного розвитку. Вам є чому у неї повчитися. Вона зробить все від неї залежне, щоб ви розкрили свій потенціал.