За різними даними під час обстрілу Маріуполя загинули від 21 до 27 мирних жителів. Близько сотні поранені.

В результаті артобстрілу міста бойовиками з установок "Град" за останніми даними загинули 27 осіб, пораненні 97 мирних громадян. Про це повідомляє міськрада Маріуполя.

Водночас, за даними прес-служби Донецької прокуратури, загинув 21 мирний житель Маріуполя, ще 86 поранені. У тому числі троє дітей.

- На даний час встановлено, що від цинічних дій терористів "ДНР" загинув 21 мирний житель, ще 86 отримали поранення (з них 3 - діти), - йдеться в повідомленні прокуратури.

За даними прес-служби, зараз відомо, що бойовики "ДНР" завдали вогневий удар з Новоазовського напрямку (непідконтрольна українській владі територія).

- Зброя знищення було направлена в густонаселений район міста Маріуполя та обрано час з розрахунком на велику кількість жертв серед громадян", - йдеться в повідомленні прес-служби.

- Терористи "ДНР" використовували важку артилерію, достовірно володіючи інформацією, що під цей обстріл потраплять тільки цивільні особи, - наголошують у прокуратурі.

- Таким чином, бойовики цілеспрямовано використовували РСЗВ "Град" проти мирного населення Маріуполя, - додали там.

На часі триває огляд місць події з метою встановлення точної кількості загиблих і поранених. Крім того, в результаті обстрілу пошкоджені десятки будинків.

Джерело: "ТСН"